О НАС   

 НОВОСТИ   

 УСЛУГИ   

 ПРОДАЖА   

 ПОНИ-КЛУБ   

 ФОТО   

 КОНТАКТЫ И РАСПИСАНИЕ ТРЕНЕРОВ   

 Новая страница   
» ПОНИ
  »  УЭЛЬСКИЕ ПОНИ    
  »  СПОРТИВНЫЕ ПОНИ    
  »  АППАЛУЗА ПОНИ    
  »   МИНИАТЮРНЫЕ ЛОШАДИ И МИНИ-ПОНИ    
» ЛОШАДИ
  »  Наши лошади    
» ПРАВИЛА, СТАТЬИ И ПОЛОЖЕНИЯ
  »  Техника безопастности    
  »  Термины и манежные фигуры, перемены направления    
  »  Правила езды в манеже    
  »  Масти лошадей    
  »  Положение о Государственной Племенной Книге шетлендских пони    
  »  Правила поведения в конюшне и на ее территории    
» СОРЕВНОВАНИЯ
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", посвященный дню рождения клуба. 2024 г.    
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", ПОСВЯЩЕННЫЙ ДВАДЦАТИЛЕТИЮ КЛУБА. 2023 г.    
  »  VERONA OPENS STARS - 2022    
  »  VERONA OPENS STARS - 2021    
  »  VERONA OPENS STARS - 2020    
  »  VIII НАЦИОНАЛЬНЫЙ ЧЕМПИОНАТ РОССИИ    
  »  Учебно-тренировочные сборы для всадников на лошадях класса пони    


Главная

Задайте свой вопрос, или оставьте комментарий!

Вопросы и ответы

29-07-2020 Terrence (email: robert1q@lycos.com)
Вопрос: Other amount http://videosx.site/ pornorips
Over a bottle of excellent Gavi di Gavi, recommended by a young sommelier whose formal badge of office (the silver grapes) clashed uneasily with his baggy jeans and sneakers combo – everything clashes slightly here – we moaned about the starters. Beef carpaccio was drowned in olive oil in an optimistic stab at distracting from the tastelessness of the meat. Although the pasta in a bowl of tagliolini with rabbit and olives was perfectly cooked, the strength of the olives swamped the gentle sweetness of the rabbit. “Quite nice,” said my friend. “If I made that for supper in front of the telly, I’d eat it. I wouldn’t be proud of my work, but I would eat it.”









Designed by www.equisite.ru