О НАС   

 НОВОСТИ   

 УСЛУГИ   

 ПРОДАЖА   

 ПОНИ-КЛУБ   

 ФОТО   

 КОНТАКТЫ И РАСПИСАНИЕ ТРЕНЕРОВ   

 Новая страница   
» ПОНИ
  »  УЭЛЬСКИЕ ПОНИ    
  »  СПОРТИВНЫЕ ПОНИ    
  »  АППАЛУЗА ПОНИ    
  »   МИНИАТЮРНЫЕ ЛОШАДИ И МИНИ-ПОНИ    
» ЛОШАДИ
  »  Наши лошади    
» ПРАВИЛА, СТАТЬИ И ПОЛОЖЕНИЯ
  »  Техника безопастности    
  »  Термины и манежные фигуры, перемены направления    
  »  Правила езды в манеже    
  »  Масти лошадей    
  »  Положение о Государственной Племенной Книге шетлендских пони    
  »  Правила поведения в конюшне и на ее территории    
» СОРЕВНОВАНИЯ
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", посвященный дню рождения клуба. 2024 г.    
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", ПОСВЯЩЕННЫЙ ДВАДЦАТИЛЕТИЮ КЛУБА. 2023 г.    
  »  VERONA OPENS STARS - 2022    
  »  VERONA OPENS STARS - 2021    
  »  VERONA OPENS STARS - 2020    
  »  VIII НАЦИОНАЛЬНЫЙ ЧЕМПИОНАТ РОССИИ    
  »  Учебно-тренировочные сборы для всадников на лошадях класса пони    


Главная

Задайте свой вопрос, или оставьте комментарий!

Вопросы и ответы

01-07-2020 Cameron (email: aaron7e@aol.com)
Вопрос: How much were you paid in your last job? http://ileniafc.altervista.org/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=47055 sex2ube After catering college he travelled to Sydney with his wife-to-be, Sammy (they met aged 16), and Quinn worked in kitchens. On returning to England, they chose Cornwall over London – ‘it was closer to our lifestyle in Sydney’ – and Quinn worked in various restaurants before ending up as a trainer in Jamie Oliver’s Fifteen in Watergate Bay in 2009. ‘It was incredibly rewarding because every day I was teaching our trainees something new. The kitchen is open plan, so it’s bringing the cooking process to the customers.’ In 2010 he left Fifteen to start his private chef business.









Designed by www.equisite.ru