О НАС   

 НОВОСТИ   

 УСЛУГИ   

 ПРОДАЖА   

 ПОНИ-КЛУБ   

 ФОТО   

 КОНТАКТЫ И РАСПИСАНИЕ ТРЕНЕРОВ   

 Новая страница   
» ПОНИ
  »  УЭЛЬСКИЕ ПОНИ    
  »  СПОРТИВНЫЕ ПОНИ    
  »  АППАЛУЗА ПОНИ    
  »   МИНИАТЮРНЫЕ ЛОШАДИ И МИНИ-ПОНИ    
» ЛОШАДИ
  »  Наши лошади    
» ПРАВИЛА, СТАТЬИ И ПОЛОЖЕНИЯ
  »  Техника безопастности    
  »  Термины и манежные фигуры, перемены направления    
  »  Правила езды в манеже    
  »  Масти лошадей    
  »  Положение о Государственной Племенной Книге шетлендских пони    
  »  Правила поведения в конюшне и на ее территории    
» СОРЕВНОВАНИЯ
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", посвященный дню рождения клуба. 2024 г.    
  »  КУБОК КСК "ВЕРОНА", ПОСВЯЩЕННЫЙ ДВАДЦАТИЛЕТИЮ КЛУБА. 2023 г.    
  »  VERONA OPENS STARS - 2022    
  »  VERONA OPENS STARS - 2021    
  »  VERONA OPENS STARS - 2020    
  »  VIII НАЦИОНАЛЬНЫЙ ЧЕМПИОНАТ РОССИИ    
  »  Учебно-тренировочные сборы для всадников на лошадях класса пони    


Главная

Задайте свой вопрос, или оставьте комментарий!

Вопросы и ответы

29-11-2020 Thurman (email: cesarg91@aol.com)
Вопрос: I live here http://blog.footballia.net/stmap_15igxfpg.html?suprax.cialis.zebeta voltaren injection price in bd When it’s really cold outside, sometimes cold alcohol-cured fish, accompanied by a strong drink like schnapps, can be a wonderful livener, as the Scandinavians know. Rub two whole fillets of salmon with a mixture of two tablespoons of sea salt, one tablespoon of soft brown sugar, a bunch of chopped fresh dill and a generous glass of vodka or schnapps. Sandwich together and put in the fridge, weighted down by a wooden chopping board and several kitchen weights or other heavy items. You can eat it after three days, and it will be good in a fridge for a week. Although untouched by heat, the fish will be perfectly “cooked”. You’ll never eat shop-bought gravlax again.









Designed by www.equisite.ru